Akari kylässä 9.4.2011

9.4. saimme Akarin Vantaalta vieraaksemme junnutreeneihin. Olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä vierailujen muodossa jo useiden vuosien ajan. Viime syksynä meiltä mentiin vierailemaan heille, ja nyt oli heidän vuoronsa tulla mukaan meidän junnutreeneihimme. Yhteensä junioreita oli paikalla 28. Ohjaajia oli tatamilla kunnioitettavat 9 kappaletta eli ohjaajien määrässä teimme ennätyksen. Junnuja on puolestaan ollut muutamissa treeneissä tuotakin enemmän. Sovimme kuitenkin tatamille hyvin, sillä yhteishenkeä riitti!

Vierailu järjestettiin leirimuotoisesti niin, että ensin pidettiin reilun tunnin mittainen treeni, tämän jälkeen oli ruokatauko, ja lopuksi vielä toinen tunnin treeni. Kinoumi ohjasi ensimmäisen treenin, jonka ohjelmassa oli pyykkipoikahippaa, yokomenuchi-tekniikoita, ja lopuksi saimme olla limoja ja tappeja. Akarin treeneissä liikutimme toisiamme kierimällä tukkeina niin, että kukin oli vuorollaan painona. Tämän jälkeen jatkettiin yokomenuchi-teemalla, ja opeteltiin Akarin kuuluisien ”mailojen” avulla reagointinopeutta. Lopuksi keskityttiin liikkumaan pareittain viestissä yhteensidotuin jaloin. Etenemistyylejä tässä lajissa oli yhtä monta kuin junnujakin!

Päätimme vierailun molemminpuolisiin kiitoksiin ja toivomukseen jatkaa yhteistyötä tulevaisuudessakin. Näillä näkymin siis lähdemme vierailulle Akariin taas ensi syksynä!